Resultaten voor thonet stoel

thonet stoel
 
Designstoelen en eetkamerstoelen. Bekijk onze grote collectie stoelen.
Abonneren op RSS-feed Stoelen. Stoelen kopen bij dominidesign. Designstoelen en design eetkamerstoelen geïnspireerd op ontwerpers zoals Charles Ray Eames en Wegner. Met designs zoals de D.S.W. De getoonde design stoelen zijn reproducties's' van hoge kwaliteit. Verzendkosten worden automatisch berekend en zijn zichtbaar op de betaalpagina.
Thonet Complete collectie MisterDesign.
Sinds 1819 produceert Thonet kwalitatief hoogwaardige designmeubels waaronder enkele echte design klassiekers. Zoals de iconische 214 design stoel, een van de eerste ontwerpen van Michael Thonet. De beroemde houten meubelen van gebogen hout en stalen buisklassiekers uit de Bauhaus-tijd zijn kenmerkend voor de stijl en collectie van Thonet.
Tuinmeubelen
Collectie Boijmans Online Nr. 14.
Thonet, Thonet in 1859. Vraag maar raak. Michael Thonet was een pionier in de meubelindustrie. Hij ontwikkelde een methode om ronde houten latten met stoom en onder druk in elke gewenste vorm te buigen. Van verschillenden onderdelen kon, als een bouwpakket, een stoel of tafel in elkaar worden geschroefd.
Stoel
Michael Thonet.
De allure van het Koffiehuis verandert in 1851 definitief met de introductie van de Thonet nummer 4 in het Weense koffiehuis Daum. Niet lang daarna gebruiken veel koffiehuizen dezelfde stoelen. Tot op de dag van vandaag roept de lichte Thonet stoel de geur van het koffiehuis op.
Stoel
Thonet S43 De Projectinrichter.
Neem voor de netto prijs contact op met De Projectinrichter. Thonet S43 stoel productfoto Thonet S43 stoel productfoto Thonet S43 stoel productfoto Thonet S43 stoel productfoto Thonet S43 stoel productfoto Thonet S43 stoel sfeerfoto Thonet S43 stoel sfeerfoto Thonet S43 stoel sfeerfoto Thonet S43 stoel sfeerfoto Thonet S43 stoel sfeerfoto Thonet S43 stoel sfeerfoto.
Stoel
De stoel die vijftig miljoen keer verkocht Recensies Voor nieuws, achtergronden en columns.
De onderdelen voor 36 stoelen pasten precies in een krat van minder dan 1 kubieke meter en waren daardoor makkelijk in grote aantallen te vervoeren naar Europa, Noord en Zuid-Afrika, Azië en Afrika. De stoel is een combinatie van design en technologische kennis, zegt Peter Thonet, achterachterkleinzoon van Michael Thonet en sinds 1985 manager marketing en productontwikkeling van het familiebedrijf.
Salontafels
IMM Keulen 2018: stoel 118 door Sebastian Herkner voor Thonet De Architect.
Deze projecten zijn het resultaat van vragen en invloeden die voor het eerst een rol speelden in de moderne tijd, maar nu worden benaderd vanuit een ander kader en met een ander gevoel. Een goed voorbeeld hiervan is de Stoel 118 die de jonge Duitse ontwerper Sebastian Herkner voor Thonet ontwierp.
Salontafels
Een THONET stoel met een bijzonder verhaal.
mrt 06 2017. Een THONET stoel met een bijzonder verhaal. Antieke meubelen vertellen een verhaal zeggen wij altijd, graag vertellen we u het verhaal van deze Thonet stoel. Enkele weken geleden stapten een dame en een heer het Restauratie Center binnen.
Michael Thonet Wikipedia.
In 1849 ontwikkelde Thonet de stoel Nr 4, waarmee het Weense koffiehuis Café Daum bemeubeld werd. Opvallend is dat de vormgeving van Thonets stoelen nu een logisch uitvloeisel is van de gebruikte techniek, en niet omgekeerd. Zijn deelname in 1851 aan de wereldtentoonstelling van 1851 in Chrystal Palace Londen zorgde voor een internationale doorbraak.
Thonet Stoel Stoelen vergelijken HomeDeco.nl.
Thonet S 43 Stoel. Thonet S 43 Stoel. Thonet S 180 Stoel. Thonet S 180 Stoel. Thonet S 43 Stoel. Thonet S 180 Stoel. Thonet 107 Stoel. Thonet S 43 Stoel. Thonet S 180 Stoel. Thonet S 64 N Stoel.
Thonet stoelen kopen? BESLIST.nl Lage prijs, ruime keuze.
De gebogen armleuningen en stoelpoten zorgen bij de Thonet 404F stoel voor een origineel en verfrissend ontwerp. Het mooie aan het design is dat het bovenste en onderste deel van de stoel samenkomt als een soort knooppunt onder de zitting. Thonet S 43 Stoel.

Contacteer ons