Meer resultaten voor tweedehands design meubelen

tweedehands design meubelen
 
DoDesign is het adres voor betaalbare meubels van o.a. Gispen, Eames, Cassina, en Fritz Hansen.
Do Design dealer van Artisan. Artisan vervaardigt design meubelen uit massief hout. Organisch design, vakmanschap, duurzaamheid en liefde voor hout zijn begrippen die kenmerkend zijn voor Artisan. Do Design heeft als enige in Nederland een groot aantal Artisan meubels op voorraad en direct leverbaar.
vragenlijst
Moetkunsten Huub Suidman, winkel voor gebruikt topdesign met een kunstoog bekeken, Eames, Panton en anderen.
Wilt u meubels aanbieden, dan graag een mailtje met fotos, de staat en vraagprijs naar info@moetkunsten.nl. Please, all questions by info@moetkunsten.nl. Om op de hoogte te blijven kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en voor de allerlaatste nieuwtjes volgt u ons op facebook. In en Verkoop gebruikt design.
ontslag tijdens proeftijd
Design Icons Amsterdam 6 7 april 2019.
stuntstep
Stoffeerderij Klaver, al meer dan 40 jaar het adres voor het stofferen van uw meubels, auto's, campers, carvans en boten.
Hier kunt u terecht voor het repareren en restaureren van meubels, het laten maken van maatwerk meubels en het laten spuiten van meubels. Daarnaast verkopen wij tweedehands hergestoffeerde designmeubels van merken als Gelderland, Leolux, Montis, Rolf Benz, Label, Design on Stock en nog vele anderen.
beste sparen
Iccoon Designmeubelen.
We hebben een grote variatie aan vaste merken en leveren ieder andere merk met de laagste prijsgarantie. Daarnaast hebben we een grote eigen collectie aan meubelen die we in eigen huis ontwerpen en produceren. Ontdek meer over iccoon. Welkom bij iccoon.
slotenmaker amsterdam
Hoe je moet speuren naar vintage design van morgen NRC.
Het vintage design is op. Die klacht hoor je weleens. Ja, de tijd is voorbij dat je in een kringloopwinkel of op Marktplaats voor een habbekrats een Kaj Franck-vaas kan scoren. Bij het grof vuil vind je ook niet snel meer een partij afgedankte kantoormeubelen van Charles en Ray Eames.
afzuigkap inbouw
5 redenen om te investeren in moderne designmeubels Catawiki. Notarieel toezicht. Accenture Innovation Awards. Close.
Zelfs als je niet bekend bent met mid 20e-eeuws design dan zal je minimaal ooit een opnieuw uitgegeven versie hebben gezien van een van de meest gerenommeerde meubelstukken uit die periode. Zo maakte de Japans-Amerikaanse beeldhouwer en ontwerper Isamu Noguchi één van de meest herkenbare koffietafels ter wereld. Een dikke laag van gewelfd glas geplaatst op twee in elkaar grijpende stukken gebeeldhouwde hout creëert een gewichtloos meubelstuk dat veelzijdig genoeg is voor elke ruimte en ieder tijdperk. Dit geldt voor vele andere designobjecten uit het midden van de 20e eeuw. Hun tijdloze stijl zal goed passen bij elk interieur, van klassiek tot modern, en omdat ze nooit de mode zullen raken, zijn ze bijna altijd een goede investering. Koffietafel door Isamu Noguchi voor Vitra, 1944. Je huis inrichten met tweedehands vintage designmeubilair is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam, want het is een manier van recycling.
google adverteren
badkamermeubelen.
Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u altijd onze showroom bezoeken of even bellen met één van onze experts. Meubels voor in de badkamer zijn anders dan meubels voor in huis; de badkamer is een vochtige omgeving en daar moet het meubilair wel tegen kunnen.
elektrische sigaret
Design eettafel Eettafels Tweedehands.nl.
Stijlvol design-eettafel voor 4 stoelen De elegante, minimalistische eettafel is een geweldige keuze voor de eetkamer. 7 april 2019 0401: Ter Apel. Stoere industriele maatwerk bartafel! Rvs poten met eiken! GD-design is specialist in maatwerk roestvrij stalen design meubelen met luxe houtsoorten!
Gispen Outlet Gispen Outlet.
Welkom bij Gispen Outlet, hier richt u uw werkplek voordelig in! Betaalbaar, betrouwbaar en duurzaam, dat is waar wij voor staan. Wij leveren top kwaliteit meubels van ergonomisch en hoogwaardig design. Bij de Gispen Outlet vindt u het mooiste meubilair voor de scherpste prijs!

Contacteer ons