Meer resultaten voor thonet stoelen

thonet stoelen
 
Een THONET stoel met een bijzonder verhaal.
In de kelder is slechts 1 stoel gevonden, maar het is zeer aannemelijk dat er meer stoelen zijn geweest en dat deze stoel onderdeel was van een grote geproduceerde oplage uit de jaren dertig. Na dit bijzondere verhaal gaf ze aan dat ze de stoel nu graag aan het Restauratie Center wilde schenken. Wij waren zeer verrast en hebben haar uitgebreid bedankt. We zijn verheugd dat deze bijzondere stoel nu onderdeel is van de THONET expositie en we willen het verhaal bij deze stoel graag doorvertellen.
australie
Thonet 233 stoel Design Online Meubels.
Stoelen / Krukken. Tafels / Statafels. Persoonlijk advies op locatie. Meer dan 20 jaar ervaring. Assortiment van kapstok tot complete inrichting. Geen zorgen over installatie! Wij regelen alles. Thonet 233 eetkamerstoelstoel. Home / Thonet 233 eetkamerstoelstoel. Maak een keuze: Voorgevormde houten zitting 77000.,
wasdroger beste koop
Stoel Thonet rond Jan Verhuur. Stoel Thonet rond Jan Verhuur.
16 op voorraad. Deze klassieke Caféstoel is een echte sfeermaker in een nostalgisch bruin café interieur, klassieke inrichting of een gezellige keuken. Deze caféstoelen hebben een ronde zitting en rugleuning en kunnen perfect gecombineerd worden met de andere Thonet stoelen en barkrukken.
pruiken
Thonet Design Interieur Thonet bij Master Meubel.
Thonet staat bekend als de meubelfabrikant die de kunst van gebogen hout in zijn design stoelen verwerkte. Al vanaf 1819 was oprichter Michael Thonet er actief mee bezig. In de jaren 30 werd de collectie van Thonet aangevuld met buismeubelen.
THONET: Verhaal 214.
Zo konden de stoelen gemakkelijk over de hele wereld worden verstuurd en ter plaatse in elkaar worden gezet. Op die manier heeft de originele Weense koffiehuisstoel de weg vrijgemaakt voor de moderne meubelproductie. Tot op heden wordt de stoel met modelnummer 214 vroeger nr. 14 geproduceerd door Thonet GmbH in het Duitse Frankenberg.
DE ZAAK Design en Advies Thonet.
Thonet stoel S533. Thonet fauteuil 412. Thonet eetkamerstoel 404 en 405. Thonet stoel met armleuningen S840-S845. Thonet barkruk S123. Thonet tafel 1123 en 1124. Thonet bartafel s1125 en s1126. Thonet modulair bankenprogramma S5000. Thonet salontafel B20. Thonet S40 stoel Outdoor.
Thonet Complete collectie MisterDesign.
MisterDesign is officieel dealer van Thonet. In onze showroom vindt u verschillende modellen en uitvoeringen van dit karakteristieke Duitse merk. Of u nu komt voor een van de iconische Thonet stoelen of het prachtige S1200 bureau, we laten graag alle mogelijkheden zien.
Thonet stoelen kopen? BESLIST.nl Lage prijs, ruime keuze.
Stoel 107 van Thonet is een klassieker! De stoel heeft een elegant en zachte uitstraling door het beukennoten materiaal. De 107 stoelen zijn geweldig geschikt voor het interieur van cafés en barretjes. Creëer ook thuis die gastvrije sfeer met de Thonet 107.
Thonet stoel S43F.
wie zijn wij. Over Nieuw Design. Home Collectie nieuw Stoelen Thonet stoel S43F. Thonet stoel S43F. Ontwerper: Mart Stam artistiek auteursrecht 1931. Ook verkrijgbaar zonder armleuningen S43. Frame: verchroomde stalen buizen of van roestvrij staal ook stapelbaar of gelakt in verschillende kleuren niet stapelbaar.
Thonet 214 Stoel MisterDesign.
By Michael Thonet. De Thonet 214 Stoel, ontworpen door Michael Thonet, is een icoon dat tot op de dag van vandaag wordt beschouwd als het meest geslaagde fabrieksproduct ter wereld: met deze stoel werd de overgang gemaakt naar modern meubilair. Aan de basis hiervan stond een nieuwe techniek: het buigen van massief hout. Michael Thonet perfectioneerde deze kunst in de jaren 50 van de 19e eeuw en maakte op die manier massaproductie überhaupt mogelijk. Bovendien ontwikkelde hij een geniaal verkoopconcept: de onderdelen voor 36 stoelen pasten precies in een kist van 1 kubieke meter.

Contacteer ons